Vücudunuz ve A300.

Hareket için tasarlandı ve sizin için geliştirildi. Doğru şekilde egzersiz yapmak ve hedefe daha hızlı ulaşmak için. Daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için. Harekete geçin.

{mospagebreak heading&title=Genel Bakış}

Vücudunu Geliştir

Küçük bir değişiklik büyük bir fark yaratabilir. Renkli ve kolay değiştirilebilen kordonlarla duygularınızı ve tarzınızı yansıtın. Su geçirmez A300'ün dayanıklı silikon kordonu hafif ve rahattır.

Herşeyi Hesaplar

Her sıçrayış, atlayış, yürüyüş ve koşu hesaplanır. A300 adım sayınızı, kat ettiğiniz mesafeyi ve yaktığınız kalori miktarını gösterir ve etkinlik hedefinize erişmeniz için sizi motive eder. Çok uzun süre hareketseniz kaldığınızda, A300 titreşerek yeniden hareket etmeniz gerektiğini belirtir.

Hedefinize Erişin

Polar H7 kalp atış hızı sensörü ile kendi ritminizde egzersiz yapın ve her hareketinizin hesaplandığından emin olun. Güçlenin ve daha iyi hissedin! Her egzersizi Polar Flow web hizmeti ve uygulamasında sonuçları analiz ederek tamamlayın.

Beslenin, Hareket Edin, Uyuyun, Tekrarlayın!

Yeterli miktarda kaliteli uyku sağlığınız için önemlidir. A300 uyumaya ve uyanmaya başladığınız anları otomatik olarak belirler ve hafif bir titreşimle sizi uyandırır. Doğru egzersiz, günlük etkinlik ve dinlenme dengesini bulmak için Polar Flow'da uyku düzeninizi takip edin.

İlerleme Durumunuzu Kontrol Edin.

Günlük etkinlik, egzersiz ve uyku durumunuz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için motive edici Polar Flow'u kontrol edin! "Diary"de (Günlük) kalori harcaması dahil etkin seçimlerinizi aylık olarak takip edin. Daha sağlıklı bir yaşama doğru ilerleme durumunuzu öğrenin.

Temel Özellikler

24/7 Etkinlik Takibi

Farklı zorluk düzeylerindeki günlük etkinliğinizi izler ve attığınız adım sayısını, kat ettiğiniz mesafeyi ve yaktığınız kalori miktarını gösterir.

Etkinlik Hedefi

Günlük etkinlik hedefiniz ve hedefinize nasıl ulaşacağınız konusunda destek.

Etkinlik Kazanımı

Günlük, haftalık ve aylık etkinliğiniz ile ilgili geri bildirim.

Kondisyon Testi

Dinlenme sırasında aerobik kondisyonunuzu ölçerek ve maksimum oksijen alımınızı değerlendirerek ilerleme durumunuzu tam olarak bildirir.

Kalp Atış Hızı

Polar H7 kalp atış hızı sensörü ile eşleştirildiğinde, her bir kalp atışınızı ölçer ve egzersizinizin temel etkisinin kondisyon gelişimi veya yağ yakımından hangisi yönünde olduğunu belirtir. Kalp atış hızına dayalı egzersizde kalori yakımını en doğru ve hassas şekilde hesaplar.

Akıllı Kalori

Tam olarak kaç kalori yaktığınızı gösterir.

Hareketsizlik Uyarısı

Uzun süre hareketsiz kaldığınızda titreşir.

Uyku Süresi ve Kalitesi

Uykunuzun süresini ve kalitesini otomatik olarak izler. Polar Flow web hizmetinde ve uygulamasında uyku düzeninizi görün ve bilgi edinin.

Polar Flow Web Hizmeti ve Uygulaması

Aktivitenizin etkisini anlamanıza ve uzun süreli ilerleme durumunuzu görmenize yardımcı olan ve ücretsiz çevrimiçi topluluk ve hizmet.

Değiştirilebilir Kordon

Duygularınızı ve tarzınızı yansıtabileceğiniz, kolayca değiştirilebilen ve canlı renklere sahip kordonlar.

Kolay Şarj

Basit bir tak ve çalıştır USB bağlantısı ile kolay şarj.

MyFitnessPal

MyFitnessPal uygulamasına bağlanarak, aldığınız ve harcadığınız toplam kalori miktarını takip edin (yalnızca iOS).

Tüm Özellikler

Smart Coaching

Kondisyon testi

Polar Fitness Test, dinlenirken sadece beş dakika içinde aerobik kondisyonunuzu ölçer. Sonuç, maksimum oksijen alımınızı (VO2max) değerlendirir. Kondisyon testi fiziksel egzersize başlamanız, egzersizi sürdürmeniz veya artırmanız için sizi motive eder.

EnergyPointer

EnergyPointer yaptığınız egzersizin temel etkisinin kondisyon gelişimi veya yağ yakımından hangisi yönünde olduğunu belirten kullanımı kolay bir özelliktir.

Kalp Atış Hızı Bölgeleri

Kalp atış hızı bölgeleri, egzersizinizin zorluk derecesini seçmenize ve izlemenize ve kalp atış hızına dayalı egzersiz programlarınızı takip etmenize olanak sağlar. Varsayılan kalp atış hızı bölgeleri, maksimum kalp atış hızınıza dayalıdır: çok hafif (%50–60 HRmax), hafif (%60–70 HRmax), orta (%70–80 HRmax), ağır (%80–90 HRmax) ve maksimum (%90–100 HRmax).

Akıllı Kalori

Piyasadaki en hassas kalori sayacı yakılan kalori miktarını hesaplar. Hesaplama kişisel verilerinizi temel alır: kilonuz, boyunuz, yaşınız, cinsiyetiniz ve fiziksel etkinliğinizin yoğunluğu.

Egzersiz Kazanımı

A300'ünüzü Polar Flow uygulaması veya web hizmeti ile senkronize ederek egzersizden sonra motive edici anlık geri bildirim alın.

Etkinlik Özellikleri

Etkinlik Rehberi

"Activity Guide" (Etkinlik Rehberi) önerilen günlük etkinlik hedefinize ulaşmanız için size farklı yollar gösterir ve gün boyunca ne kadar aktif olduğunuz ile ilgili bilgi verir.

Etkinlik Kazanımı

"Activity Benefit" Etkinlik Kazanımı günlük, haftalık ve aylık olarak size geri bildirim sağlar. Daha çok hareket ettikçe sağlığınız için daha fazla fayda sağlamış olursunuz. Performans ve ilerleme durumunuzu akıllı telefonunuzdan ya da internetten kontrol edebilirsiniz.

24/7 Etkinlik Takibi

24/7 etkinlik takibi, farklı zorluk derecelerindeki günlük etkinliklerinizi kaydeder. A300 adımlarınızı, kalorilerinizi ve uyku sürenizi takip eder ve uzun süre aktif olmadığınızda bildirimde bulunur.

Etkinlik Bölgeleri

"Activity Zones" Etkinlik Bölgeleri, günlük etkinliklerinizi beş zorluk derecesinde takip eder: dinlenme, oturma, düşük, orta ve yüksek. Her bir düzeyde ne kadar süre geçirdiğinizi Polar Flow web hizmeti ve uygulamasında görebilirsiniz.

Uyku Süresi ve Kalitesi

A300 uzandığınızda ve vücut hareketleriniz yavaşladığında otomatik olarak uyku sürenizi takip etmeye başlar. Polar Flow dinlendiğiniz ve dinlenmediğiniz uyku sürelerini göstererek gece nasıl uyuduğunuzu ayrıntılı olarak öğrenmenize olanak sağlar. Uykunuzun günlük hayatınızdaki değişikliklerden etkilenip etkilenmediğini görebilirsiniz.

Titreşimle Hareketsizlik Uyarıları

Uzun süre oturduğunuzda A300 hafifçe titreşir.

Adım Sayısı ve Mesafe

A300 gün boyunca adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz mesafeyi adımlarınıza dayalı olarak hesaplar.

Antrenman Özellikleri

Polar Flow Web Hizmeti'nde Gelişmiş Analizler

Polar Flow web hizmetinde egzersizinizin tüm ayrıntılarını kolayca analiz edebilir ve yaptığınız egzersizle ilgili daha fazlasını öğrenme olanaklarıyla etkinlikleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Egzersiz Hedefleri

Polar Flow web hizmetinde ayrıntılı egzersiz hedefleri oluşturabilir ve bunları A300'ünüze senkronize edebilirsiniz. Egzersiz yaparken egzersiz bilgisayarınızdaki yönlendirmeleri kolayca takip edebilirsiniz. Doğru HR (kalp atış hızı) bölgesinin dışına çıktığınızda, A300 titreşecek ve ayrıca sizi görsel ve sesli olarak uyaracaktır.

Egzersiz Günlüğü

Etkinliğinizi takip edin ve sonraki egzersiz seanslarınızı planlayın. Aylık ya da haftalık özetle birlikte aylık ya da haftalık görünümü seçin.

Heart Touch

Herhangi bir düğmeye basmadan kalp atış hızınızı görmek için A300'ünüzü kalp atış hızı sensörünüze yaklaştırmanız yeterlidir.

Kalp Atış Hızı

O anki kalp atış hızınızı, dakikadaki kalp atışı sayısı veya maksimum kalp atış hızınızın yüzdesi olarak görün.

Polar Flow Uygulaması'nda Anlık Analizler

Etkinlik ve egzersiz verilerinizi bir bakışta görün.

Spor Profilleri

Farklı sporlardaki ilerleme durumunuzu takip etmenize yardımcı olmak için A300'ünüzde farklı spor profilleri yer almaktadır. Polar Flow web hizmetinde A300'e spor profilleri ekleyebilir ve çıkarabilirsiniz.

Temel Özellikler

» Ağırlık 48 g

» Kalınlık 12,7 mm

» Su geçirmez (30 m)

» 15 dilde metin gösterimi

» Güncellenebilir yazılım

» 60 güne kadar bellek kapasitesi (günlük etkinlik takibi ve her gün 1 saat egzersiz ile)

» Şarj edilebilir pil

» 4 haftaya kadar pil ömrü

» Bluetooth Smart ile Polar Flow uygulaması aracılığı ile kolay senkronizasyon

» Özel bir USB kablo ile PC ve Mac'e veri aktarımı

Mobil Uygulama Uyumluluğu

iPad (3rd & 4th generation)
iPad mini
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S
iPod touch (5th generation)
iPhone 6
iPhone 6 Plus
HTC One M8 with Android 4.3 or later
HTC One Max with Android 4.3 or later
HTC One Mini 2 with Android 4.3 or later
Huawei Ascend P7 with Android 4.3 or later
LG G Flex with Android 4.3 or later
LG G3 with Android 4.3 or later
HTC One Mini with Android 4.3 or later
HTC One with Android 4.3 or later
LG G2 with Android 4.3 or later
LG Nexus 4 with Android 4.3 or later
LG Nexus 5 with Android 4.3 or later
Motorola Moto G with Android 4.3 or later
Motorola Moto X with Android 4.3 or later
Samsung Galaxy S3 with Android 4.3 or later
Samsung Galaxy S4 with Android 4.3 or later
Samsung Galaxy S5 with Android 4.3 or later
Samsung S5 Mini with Android 4.3 or later
Samsung Galaxy Note II with Android 4.3 or later
Samsung Galaxy Note III with Android 4.3 or later
Sony Xperia Z1 with Android 4.3 or later
Sony Xperia Z1 Compact with Android 4.3 or later
Sony Xperia Z2 with Android 4.3 or later