Body Solid

Body Solid

Body Solid

Temel vücut geliştirme egzersizlerinin tamamının yapılabildiği, az yer kaplayan, eklenecek parçalara göre aynı anda üç kişinin egzersiz yapabileceği ağırlık çalışma merkezleri bulunmaktadır.

EXM 2000 Ağırlık Çalışma Merkezi

EXM 2000 Ağırlık Çalışma Merkezi

Temel vücut geliştirme egzersizlerinin tamamının yapılabildiği, az yer kaplayan tek kişilik ağırlık çalışma merkezidir.

Toplam Ağırlık Plaka: 95 kg (210 lbs) çelik alaşım, herbir plaka 4,5 kg (10 lbs).

Opsiyonel olan Leg Press egzersizi 190 kg'a (420 lbs) kadar istenilen ağırlıklarda çalışılabilmektedir.

Aksesuarlar: Lat bar, low row bar, ayak bilek kayışı ve ab crunch/tricep kayışından oluşmaktadır.

Ağırlık plakalarının çevresi herhangi bir kazaya karşı güvenlik kaportalarıyla kaplıdır.

Station Selectorized Gym - G6B

Station Selectorized Gym - G6B

Bi-Angular teknoloji, aynı anda iki yönden kaslara direnç uygulayarak kullanıcıyı, egzersiz hareketini en doğru şekilde yapması için yönlendirir. Bu pürüzsüz, çok yönlü direnç sistemi sayesinde hem kaslar %25 oranında daha çok çalışır hem de eklem yerlerine zarar gelmesi engellenir.

Multi - Station Selectorized Gym - G9S

Multi - Station Selectorized Gym - G9S

Bu ağırlık istasyonu ile, üç kişi birden sanki bir spor salonunda egzersiz yaparmış gibi aynı anda egzersiz yapabilir. C9S'in çok yönlü pres kolu sayesinde chest press, incline pres, shoulder pres ve göğüs destekli mid row egzersizleri yapabilir. İstasyon birçok değişik pozisyona ayarlanabilir. 2:1 oranında çalışan ve kaldırabilecek ağırlık kapasitesi 191 kg olan leg press/calf press ‘i mevcuttur.

Functional Training Center - GDCC200

Functional Training Center - GDCC200

Bu sistem iki tane birbirinden ayrı ağırlık yığını sisteminden oluşmaktadır. Kullanıcılar bu sistemle yapabilecekleri değişik hareketlerle fitness seviyelerini geliştirebilirler.Tamamen birbirleriyle uyumlu çalışan parçalar ve yüksek kaliteli materyalleri olan uzun süre eskimeyecek ,dayanıklı bir sistemi çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Bu çok yönlü antrenman sisteminde ergonomik olarak tasarlanmış ayarlamalar ve birbirleriyle değiştirilebilir kablo tutacaklar sayesinde bir çok değişik türde egzersiz yapabilirsiniz.

Selectorized Deluxe Cable Center - GDCC250

Selectorized Deluxe Cable Center - GDCC250

GDCC250'nin bağımsız çalışan sistemi sayesinde,  diğer modellere göre iki kat daha fazla yükseklik ayarlaması yapabilirsiniz.

Değiştirilebilir kablo tutacakları ile her boy ve kilodaki kullanıcının, kendi seviyesine uygun çeşitli egzersiz yapabilmesini sağlar. Bu özel istasyonda tutacağı birçok değişik açı ve şekilde kavrayarak tahmininizden daha fazla pozisyonda egzersiz yapabilirsiniz.

GS348QP4 - Series 7 Smith Machine Package

GS348QP4 - Series 7 Smith Machine Package
  • 95kg'lık seçilmiş Lat bağlantısı

Alaşım çelikten yapılmış ağırlık kümesine ve diğer ağırlık plakalarının koyulabileceği ağırlık plaka direklerine sahiptir.Ayarlanabilen, alttan çekilebilen ayak desteği her boyda ve kilodaki kullanıcıların gerilebilmesini sağlar.Lat ve Seated Row çubuğuyla beraber gelir.

  • Pec bağlantısı

Kalın kol minderleri ve DuraFirm arkalık minderi sayesinde en yüksek ağırlıkları bile kaldırırken göğüs yan kaslarınızı rahatlıkla geliştirebilirsiniz.Cihazın özel tasarımı sayesinde hem tek taraflı hem de çift taraflı hareketler yapabilirsiniz.GPA3

GPR370 Multi - Press Station

GPR370 Multi - Press Station
  • Ekstra dayanıklı 5 cm x 7 cm ölçülerinde 4 taraflı çelik mekanizması vardır.
  • 453 kg civarındaki taşıma kapasitesi ile 14 farklı pozisyonda çalışma imkanı verir.
  • Kullanıcıya istasyon etrafında yürüme ve hareket etme imkanı verir.

SSM 350 Smith Machine (Counter Balanced)

SSM 350 Smith Machine (Counter Balanced)

(Ters Ağırlıklı)

Bu cihaz en yüksek kalite ağırlık plakalı cihazların yumuşaklığını ve güvenirliğini kullanıcıya sunarken, aynı zamanda serbest ağırlıklarla egzersiz yapmanın keyfini verir.

Birincil ve ikincil kas gruplarının daha hızlı ve etkin bir şekilde çalıştırılmalarını sağlar.

Kullanılan barın tutuş mesafesi 125 cm olup, dikey eksende hareket kapasitesi 173 cm'dir.

Cihaz üzerinde 15 cm çapında makaralar, ters ağırlık sistemi, tam ayarlanabilir güvenlik durdurucuları ve 6 adet olimpik plaka stoklama çubuğu bulunmaktadır.

Flanş plakalar ve sıkıştırma vidaları cihaza dahil değildir. (Opsiyoneldir).

Pro - Style AB Board - GAB60

Pro - Style AB Board - GAB60

5.1 cm x 5.1 cm'lik çelik boru ortasına bağlı profesyonel türde karın geliştirme platformu sayesinde 12 değişik pozisyonda egzersiz yapılabilir. Mekik veya crunch egzersizlerinde, bu 12 değişik pozisyonla antrenmanın zorluğunu arttırıp azaltabilirsiniz. Kalın, çift dikişli DuraFirm minderi ve 20 cm'lik sünger rulmanlar vardır.

Preacher Curl Bench - GPCB329

Preacher Curl Bench - GPCB329

Spesifik olarak pazuların geliştirilmesi için ideal bir cihazdır. Cihaz 30 derecelik bir açıyla üretilmiştir. Bu sayede dirseklerde ve sırtın alt bölümünde baskı uygulanmadan üst kol istenildiği ölçüde gerilebilir.