Precor PrevaTM

Preva

Ağ Tabanlı Fitness’a Hoşgeldiniz.

Teknoloji, yaşamlarımızı önemli ölçüde değiştirerek, günlük ev ve iş hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Eğlence, eğitim ve hatta iletişim anlayışımızı değiştiren teknoloji, şimdi hayatımıza bambaşka bir kavram getiriyor; Ağ Tabanlı Fitness.

Peki, Ağ Tabanlı Fitness nedir?

Ağ tabanlı fitness, kullanıcılarını form tutma yolundaki hedeflerine ulaşmalarında destekleyen, gerekli materyal ve deneyimle egzersizlerine güç katmayı amaçlayan bir sistemdir. Bunun yanı sıra ağ tabanlı fitness sistemi, tesis yöneticileri için de gelir arttırmak, mevcut müşteri sayısının korumak, arttırmak ve kardiyo ekipman yönetimi sağlamak konularında yardımcı olur.

Precor PrevaTMBu güçlü sistem, ağ tabanlı fitness alanının lideri Preva ile egzersiz yapma anlayışınızı ve işletme geliştirme sisteminizi sonsuza dek değiştirmeye geliyor.

880 serisinde mevcut olan Preva ağ tabanlı fitness sistemi ile hem egzersiz yapanlara, hem de tesis sahiplerine geniş olanaklar sunuluyor. Preva, kullanıcıların form tutma hedeflerine ulaşmasını ve geliştirmesini hedefler. Egzersizlerini kişisel deneyim odaklı destekleyerek, hem mevcut üyelerinizin bağlılığını kazanın hem de yeni üyelerin dikkatini çekin.

Yönetici Çözümleri
Yönetici Çözümleri

Preva Business Suite işletmenizin verimini arttıracak bir kardiyo portföy yönetimi çözümüdür.

Kolay Yönetim: Ekipman yönetimi ve gözetimini, gerçek zamanlı durum görüntüsü ve anlık raporlaması ile kolaylaştırır.

Gelir Elde Etme: In-Touch ile gelirlerinizi arttırın ve müşteri tutmayı sağlamak için üyelerinizle daha aktif iletişim kurun. Üyelerinize iletmek istediğiniz gönderilerinizi, egzersizlerini bölmeden, kardiyo aletlerinin konsollarına gönderin. Grup derslerini, spor etkinliklerini, kişisel antrenman setlerini ve daha ne paylaşmak istiyorsanız hepsini, kolaylıkla duyurun.

İnternetin Gücünden Faydalanın: Preva Business Suite, bulut tabanlı (farklı platformlardan erişilebilen, internet bazlı) bir sistemdir. Dolayısıyla, internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan gözetim ve raporlama verilerinize ulaşabilirsiniz.

Sürekli Gelişin: Precor bünyesinde oluşturulan Preva gelişim ekibi, yazılımınızı sürekli genişletmeyi ve değerini arttırmayı vadeder. Güncellemeler, ağ tabanlı ekipmanlarınıza internet üzerinden direk olarak gönderilir ve böylece sorunsuz güncellemeler sağlanır.

Kullanıcı Faydaları
Kullanıcı Faydaları

Yıllardır, egzersiz aletleri kullanıcılarına bilindik eğlence yöntemlerini sunuldu; televizyon izlemek ve müzik dinlemek gibi.

Preva Net ile üyelerinize sıkıcı egzersizleri geride bırakan, eğlenceyi ve üreticiliği birlikte sağlayan gelişmiş bir fitness deneyimi sunacaksınız. Preva Net, üyelerinizin egzersiz halindeki kişiye sunulacak formatta dizayn edilmiş geniş bir internet içeriğine ulaşmasını sağlar. Ayrıca, Preva Net üyelerinizin, en sevdikleri internet sitelerine ulaşmalarına olanak sunarak maillerini okuyabilmelerine, ilgi çekici web sitelerini inceleyebilmelerine ve hatta az önce biten harika egzersizleri hakkında bir Facebook durumu yayınlayabilmelerine imkan sağlar.