Barrells

Barrells

Barel

Sadelikte Güzellik Vardır.

Stott Pilates Barrel ürünleri sayesinde, omurganız daha kolay hareket eder, daha dik durur ve dengenizi daha kolay kontrol edebilirsiniz. Barrel’ler sayesinde bir çok değişik türde egzersiz yapabilirsiniz. Her Barrel, tamamen vücudunuza destek verilmesi için tasarlanmıştır.

Spine Supporter - Omurga Destekleyicisi

Spine Supporter - Omurga Destekleyicisi
Omurga destekleyici, boyun gerginliğini azaltmak için ideal bir cihazdır. Egzersiz esnasında omurganızı dengeler. Bel bölgesinde zayıflık veya hassasiyet olan kişiler, egzersizde değişiklik isteyen hamile bayanlar ve karın kaslarını kuvvetlendirmek isteyen kişiler tarafından kullanılır. 

 

_ladder-barrel_st01010.jpg

Ladder Barrel
Temel egzersizler ve esnekliğinizi artırmak için tasarlanmıştır. Bu Barrel, yeni başlayanlardan çok kondisyonlu kişilere kadar herkesin temel dengesini ve kuvvetini artırır. Ladder Barrel, donanımlı bir antrenman salonunun vazgeçilmez bir parçasıdır. 

 

Spine Corrector - Omurga Düzeltici

Spine Corrector - Omurga Düzeltici
Bu cihazın kavisli kubbeli platformu sayesinde gövdenizi, sırtınızı, omuzlarınızı ve bacaklarınızı kuvvetlendirecek bir çok değişik egzersiz yapabilirsiniz. Küçük stüdyoların tercih edebileceği ekonomik bir seçenektir. 

 

_arc-barrell-st01012.jpg

Arc Barrel

Arc Barrel veya Arc Barrel Deluxe sayesinde değişik türde egzersizler yapabilir ve egzersiz yoğunluğunu artırıp azaltabilirsiniz. Bu Barrel'lar vücudunuzun ve omurganızın rehabilitasyonu, matwork egzersizleri için idealdirler. Barrel'lardaki hafif kubbe omurganızın yayılmasına ve uzamasına yardımcı olur.