Sembol Açıklamaları

Sembol Açıklamaları

Sembol Açıklamaları

Polar ürünleri, ne kadar ve ne yoğunlukta antrenman yapacağınızı bilmenizi sağlayan ve daha kısa zamanda daha iyi sonuç alabileceğiniz performansı sergilemeniz için kullanabileceğiniz güvenilir bir rehberdir.

Training ProgramKişisel hedeflerinize göre size özel kişisel bir program hazırlar. Haftalık program sonucunda antrenman ve program özetinizi gösterir, yeni hedefler belirler.

Energy PointerBu özellik yaptığınız egzersizin ana etkisini gösterir. Kalp atış hızınız bu noktanın altındaysa, egzersizinizin ana etkisi yağ yakmadır. Eğer noktanın yukarısındaysa, aerobik kondisyon düzeyinizi geliştirirsiniz.

RitimKas çalıştırma antrenmanlarınıza grafiksel anlatımlarla yardımcı olur. Herbir hareketi ne kadar yapacağınızı ve set aralarında ne kadar dinlenmeniz gerektiğini anlatır. Kalbinizden aldığı sinyallere göre vücudunuz tekrar çalışmaya hazır olduğunda sizi uyarır.

Own RelaxPolar OwnRelax, antrenmanlarınıza sonrası 5 dakikalık dinlenme süresinde nabzınızı ve nabız varyasyonlarınızı ölçer. Vücudunuzun ve zihninizin verimli bir egzersizden sonra ne kadar rahatladığını görmenizi sağlar.

Own IndexFitness Test maksimum oksijen kullanma kapasitenizi ve kondisyon düzeyinizi tahmin eden güvenilir bir testtir.

Own OptimizerKlasik Ortos tatik Sürantrene Testinde olduğu gibi, beş farklı parametrede alınan nabız değerleriniz ve bu değerler arasındaki nabız farklılıklarınız test edilir (Test üç pozisyonda uygulanır; oturarak, ayağa kalkarken,  ayakta). Böylece ideal antrenman yoğunluğunuz ve dinlenme süreniz belirlenerek sürantrene olmanız önlenir.

Own CodeAynı ortamda bulunan diğer nabız monitörlerinden etkilenmez.

Own CalEgzersiz esnasında harcanan kaloriyi mevcut en hassas formülle (Yaş, kilo, boy, cinsiyet ve nabız parametreleri değerlendirilir) hesaplar.

Own Zone

 

 

OwnZone

Kondisyonunuzu geliştirmek için doğru zorluk derecesini bilmek zor olabilir. OwnZone özelliği, kalp atış hızı egzersiz bölgenizi vücudunuzun o anki fizyolojik durumu ile en iyi şekilde eşleşecek biçimde ayarlar. Böylece aerobik kondisyonunuzu geliştiren zorluk derecesinde egzersiz yaptığınızdan emin olabilirsiniz.