Kas Geliştirme - Pro Dual Line - Çift Fonksiyonlu

Pro Dual Cable Column Machine

Pro Dual Cable Column Machine

Body-Solid DPCC-SF istasyonu etkin, denge artırıcı ve koordinasyon artırıcı fonksiyonel çalışmalar yapmanızı sağlar. Bu istasyon sayesinde daha özgür hareket edebileceğiniz gibi, çalıştırmayı hedeflediğiniz kas gruplarının etkinliğini artırırsınız. Her türlü beden yapısına sahip kullanıcıların rahatça antreman yapmasına imkan sağlar. Dikey olarak ayarlanabilir makaralar ile 100 civarında egzersiz seti oluşturulabilir. Tüm vücudunuzu çalıştıracak egzersizleri bu istasyon ile özgürce yapabilirsiniz.

Pro Dual Inner Thigh Outer Thigh

Pro Dual Inner Thigh Outer Thigh

Abductor - Adductor

Etkili bir basen antremanı için biyomekanik olarak düzgün bir cihaza ihtiyacınız vardır. Bu cihaz sayesinde sırtınızı ve dizlerinizi olmaları gereken yerde tutup hedef aldığınız yeri ayrı tutarak en yüksek seviyede randıman alabilirsiniz. Bu cihazda oynayabilen bir mil dirseği bulunmaktadır, bu sayede kullanıcılar başlangıç noktalarını ve yapmak istedikleri hareketleri seçebilirler.

Pro Dual Leg Press Calf Extension

Pro Dual Leg Press Calf Extension

Body-Solid Pro Dual Leg Press/Calf Extension cihazının üstün tasarımı bel kemiğinde sıkışma yaratmaz ve aynı zamanda biyomekanik olarak yapacağınız hareketlerde size daha fazla hareket opsiyonları sunar. Gerektiği gibi yapılan bir bacak antremanı hem kalça kaslarını, dört başlı kasları, diz arkası kirişlerini, baldırları hem de kardiyovasküler sistemin daha iyi çalışmasını sağlar ve yağ yakmayı hızlandırır.

Bütün pozisyonlara ayarlanabilen DuraFirmTM sırt minderi ve ergonomik olarak tasarlanmış iki pozisyonda sabitlenebilen pres plakası; değişik boydaki ve ağırlıktaki kullanıcılara tüm  bacak ve baldır antremanı yapma olanağı sağlar. Body-Solid Pro Dual Leg Press/Calf Extension göze hitap eden bir tasarıma sahiptir. Bu cihaz aynı zamanda antreman sisteminizin daha fonksiyonel ve değerli olmasını sağlar.

Pro Dual Leg Extension Leg Curl

Pro Dual Leg Extension Leg Curl

Body-Solid Pro Dual Leg Extension & Curl cihazı, biyomekanik olarak normal egzersizler ve arka diz kirişi egzersizleri esnasında vücudun ve cihazın uygun pozisyonda olmasını sağlar. Cihazın gerektiği gibi ayarlanması halinde, kullanıcı egzersiz yaptığı sırada kaslarının gerçekten çalıştığını hisseder. Eliptik mil dirseği, kullanıcının hareketlerinin yumuşak olmasını sağlarken birçok değişik harekette eşit direnç hissetmesinede olanak tanır. Yaslanılabilen DuraFirmTM sırt minderi her boydaki ve ağırlıktaki kullanıcın boyuna göre ayarlanabilir ve sırtın aşağı bölümünde olabilecek ağrıları yok eder. Pro Dual Leg Extension/Leg Curl cihazı, aynı zamanda gerektiği şekilde ayarlanabilmesi için oynayabilen bir pimle ayarlanan ayak minderlerine sahiptir.

Pro Dual Ab Crunch Back Extension

Pro Dual Ab Crunch Back Extension

Body-Solid Pro Dual Abdominal ve Back cihazı daha kuvvetli ve sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı sağlar. Özellikle çalışan kişilerde bel ağrıları ve karın bölgelerinde yağlanmalar olduğundan bu cihaz tavsiye edilmektedir. Kuvvetli ve çalışan bir gövde için gelişmiş karın kaslarına ve alt sırt bölümüne ihtiyacımız vardır. Bu karmaşık kas gruplarını temel alan bir antreman yapabilmeniz için kuvvetli bir temele ve bu temel üstüne kurulmuş sağlam bir yapıya ihtiyaç vardır. Pro Dual Ab ve Back Machine doğru karın kaslarında maksimum kasılmayı sağlayan kendine has bir dönüşe sahiptir. Ayarlanabilen koltuk ve ayakları aşağıda tutan rulmanlar hareketleri kolaylaştırır ve bir eksen etrafında sabit bir dönme pozisyonu sağlarlar .

Pro Dual Biceps Triceps

Pro Dual Biceps Triceps

Body-Solid Pro Dual Bicep & Tricep cihazı ile çifte kavrama tutacaklarını kullanarak iki başlı kol kasları egzersizinden üç başlı kol kas egzersizine sorunsuz bir şekilde geçebilirsiniz. Ayarlanabilen koltuk ve üst kol minder dirseği kaldırma kolunu hareket yörüngesinde tutmayı sağlamaktadır. Cihazın tutacakları kullanıcının daha rahat egzersiz yapabilmesini sağlar ve bir eksen etrafında kullanıcının istediği yöne doğru hareket edebilir. Üst kol, iki ana kas grubundan meydana gelir. İki ve üç başlı kasların, her ikisini de geliştirmek çok önemlidir. Bu egzersizden maksimum fayda elde edebilmek için hareketleri devamlı ve doğru şekilde yapmak önemlidir.

Pro Dual Lat Pulldown Mid Row

Pro Dual Lat Pulldown Mid Row

Üst bölümde bulunan yüksek kasnak sayesinde cihaz ile arka ve omuz kaslarınızı geliştirebilirsiniz. Çok uzun olan çekme çubuğu ile geniş, orta genişlikte ve dar el kavrama pozisyonları oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda kablo değiştirmenize gerek kalmaksızın uzun çekme egzersizlerinden, oturarak kürek çekme egzersizlerine sorunsuz geçmenizi sağlayacak bir özelliğe de sahiptir. Ayarlanabilen tutma minderleri, kullanıcıya kendi kapasitesinden daha fazla yük kaldırdığında yardımcı olur.

Pro Dual Pec Dec Rear Delt

Pro Dual Pec Dec Rear Delt

Kaslı bir göğüs yaratmak, her ağırlık makinesinin önemli hedeflerinden biridir. Gösterişli bir göğüs yaratmak için birçok değişik hareketi değişik açılardan yapmak gerekmektedir. Body-Solid Dual Pec ve Delt cihazının çifte direnç mil dirsekleri, her iki kolun birbirlerinden ayrı olarak hareket etmesini sağlar. Bu sayede de tek taraflı ve çift taraflı göğsün oluşmasını sağlarken, sırtın ve omuzların güçlenmesine yardımcı olur.

Pro Dual Multi Press

Pro Dual Multi Press

Pro Dual Multi Press makinası, düz olarak göğüse çekişten omuz presine kadar göğüs kaslarını en iyi şekilde geliştirmek ve vücut kaslarını en zinde seviyeye getirmek isteyen kişilere, biyomekanik olarak tasarlanmış bir çözüm getirir.

Body-Solid ProDual Multi Press cihazının kolay seviye ayarlama mekanizması ile antremanınızdan maksimum faydayı sağlayabilirsiniz. Çok yönlü press tutacakları sayesinde çeşitli boyda ve ağırlıktaki kullanıcılar, değişik türde egzersiz yapabilirler. Aynı zamanda göğüs ve kol kasları üzerinde değişik egzersiz türlerine konsantre olabilirler.