Precor® Kas Geliştirme Ürünleri

Precor® Kas Geliştirme Ürünleri

Geniş Kapsamlı Yüksek Kaliteli Cihazlar

Precor çok geniş kapsamlı kas çalıştırma aletlerine sahip olmakla gurur duyuyor. Mühendislik harikası, güçlü ve yenilikçi tasarımlarıyla Precor serileri, kullanıcılara mükemmel bir egzersiz deneyimi sunar.

Experience StrengthTM Discovery Line

Experience StrengthTM Discovery Serisi

Üstün Tasarım, Güçlü ve Dayanıklı Çözüm

Artık fitness yapanların çoğu, genel rutinleri içine kas çalıştırma antrenmanlarını da katıyor. Kardiyo ekipmanlarımızda olduğu gibi kas geliştirme cihazlarımızda da ergonomik ve yumuşak hareketlere odaklanıyor ve mutlaka herkese uyacak bir seçenek sunuyoruz.

Alt Vücut Kas Çalıştırma Cihazları

Alt Vücut Kas Çalıştırma Cihazları

Farklı gereksinimlere cevap verebilmek için iki farklı alt vücut geliştirme cihaz serisi üretiyoruz.

Experience StrengthTM Vitaly Serisi

Experience StrengthTM Vitaly Serisi

Her büyüklükteki spor salonuna uygun verimli kas çalıştırma aletleri

Experience Strength™ S-Serisi, Precor kas geliştirme aletlerinin en ekonomik serisi olup, az yer kaplar. Biomekanik açıdan kusursuz olan bu cihazlar, vücut ile birlikte pürüzsüz olarak hareket edecek şekilde tasarlanmışlardır. Sağlamlığı, kullanımı kolay tasarımları ve detaylara gösterilen özen sayesinde, üyelerinizbeklentilerini tam anlamıyla karşılayan egzersizin keyfini çıkartabilirler.

Icarian Line

Icarian Line Ürünleri

Pürüzsüz, Sağlam ve Akıcı Kullanım

Icarian® Strength Serimiz biomekaniğe verilen önem, konfor, kolay ayar sistemi ve tüm kullanıcılar için pürüzsüz hareket imkanı ile fark yaratmaktadır.