Hoist

Hoist

Hoist®

HOIST®’un merkezi San Diego, Kaliforniya’da olup, toplam 12.000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. HOIST®, 25 yılı aşkın süredir yapmış olduğu araştırma geliştirme çalışmaları, kaliteden ödün vermeme prensibi ve yenilikçilik felsefesiyle vücut geliştirme ekipmanları sektörünün standartlarını belirlemektedir.

ROC-IT R Üst Vücut

ROC-IT Serisi

Dinamik ayar sistemi, ROC-IT® serisinin arkasındaki temel prensiptir. ROX® teknolojisini kullanan cihaz, kullanıcıyı egzersize entegre hale getirerek, egzersiz kolunun hareketine bağlı olarak, kullanıcının pozisyonunu sürekli olarak değiştirerek ayarlamaktadır.

HD Serisi

HD Serisi

Geliştirilmiş HOIST® HD Serisi spor salonları için kapsamlı çözümler sunmaktadır. HD serisi en yüksek kaliteli materyallerden yapılmış olup, sahip olduğu üstün biyomekanik tasarım ve kolay kullanım sistemi ile spor salonunuza mükemmel bir değer katmaktadır.

HS Serisi

HS Serisi

İkili istasyon muadilleri ile aynı yüksek standartlarda üretilmiş, tekli istasyon HOIST HS serisi HD çizgimize mükemmel bir şekilde eşlik etmesi için dizayn edilmiştir.

Fonksiyonel Seri

Fonksiyonel Seri

Ürün yelpazesi genişletilen HOIST HD Serisi yer, bütçe ya da her ikisi için de uygun çözümler arayan fitness salonları için çözümler sunmaktadır. HD serisi, kaliteli parçaların, ince ayarlamaların, üstün biyomekanik teknolojisinin ve mükemmel fiyatın harmanlanmış halidir.

Çoklu İstasyonlar

Çoklu İstasyonlar

HOIST modüler çoklu istasyon serisi hem yer sıkıntılarınıza hem de fitness ihtiyaçlarınıza çözüm önermektedir. HS ve HD serilerimizin güç ve kalite özellikleri uzun ömürlü bir performansı garantilemek için modüler çoklu istasyonlarımıza da uygulanmıştır.

ROC-IT RPL Plaka Takmalı Seri

ROC-IT RPL Plaka Takmalı Seri

HOIST'in yeni ROC-IT serisinin temeli yeniliklere ayak uyduran düzenlemeleridir. ROX teknolojisi kullanıcının pozisyonunu egzersiz kolunun hareketlerine devamlı olarak ayarlamaktadır. Böylece kullanıcı egzersizin ayrılmaz bir parçası haline gelmektedir.

KL Serisi

KL Serisi

Çocuk Obezitesine Çözüm!

HOIST® KL Fitness Çocuk Serisi, yetişkinler için tasarlanmış olan ürünlerin çocuklara göre adapte edilmiş, küçültülmüş hali değildir. Bu ürünler tamamıyla A' dan Z' ye çocuklara özel olarak üretilmiştir.

CF Series & HF Series

CF Series & HF Series