×

Bilgilendirme

Lack of access rights - File '/images/stories/urunler/stott_pilates/aksesuarlar/yukseltilmis_minder/stott-pilates_yukseltme-minder_st06003.jpg'
Lack of access rights - File '/images/stories/urunler/stott_pilates/aksesuarlar/reformer_elcik_cekme_kayislari/reformer_elcik_cekme_kayislari_01.jpg'

Aksesuarlar

Aksesuarlar

Aksesuarlar

merrithew-st02033.jpg

Merrithew™ Direnç Ürünleri

pilates-minder-st02101.jpg

Merrithew™ Minder Egzersiz Aksesuarları

Cardio Tramp

Cardio-TrampRebounder

Cardio Tramp sayesinde kendinizi zorlamadan çok kalori yakabileceğiniz türde bir antrenman yapabilirsiniz. Bu özelliği, ürünü kendine has ve zorlu bir antrenman yapmak isteyen kullanıcılar için benzersiz bir aksesuar haline getirir.

Profesyonel Yükseltilmiş Minder

Profesyonel Yükseltilmiş Minder

Pilates salonları için idealdirler. Bu profesyonel, yükseltilmiş minder yoğun süngerden bir yastığa ve vücudunuzun egzersizlere verdiği tepki hakkında sizi uyaran destekleyici bir yüzeye sahiptir.

Reformer Elçik ve Çekme Kayışları

Reformer Elçik ve Çekme Kayışları

Bütün kayışlar ve elçikler, sağlamlık açısından çift dikişle imal edilmiştir. Nikel kaplamalı halkaları ve klipsleri bulunmakta ve çift olarak satılmaktadırlar.

Reformer Kutular

Reformer Kutular

Yoğun eva köpük malzeme ile dolgunlaştırılarak konforlu hale getirilen bu kutular, reformer egzersizlerinde çeşitliliği artırmada kullanılabiliyor. Footstrap parçaları dahildir.

Platform Uzatma Aksesuarı

Platform Uzatma Aksesuarı

Ayakta yapılan egzersizleri mümkün kılar ve tüm reformerlarda yer alan ahşap ayak basma platformunu uzatır. Ayrıca Stability Chair, Ladder Barrel ve Cadillac modellerinde ek yükseltiler yaratmak için de kullanılabilir.